Інноваційні технології оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле та тортів і тістечок функціонального, дієтичного і дієтично- функціонального призначення - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Мурзін, Андрій Вадимович (My University, 2014)
Розроблена інноваційна технологія оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле: функціонального призначення - «Сюрприз» на основі використання цукру білого кристалічного і лактулози; дієтичного призначення - «Диво» на основі використання моносахариди фруктози; дієтично-функціонального призначення - «Файна» та «Рожевий» на основі використання сумішей фруктози з цукрозамінниками нового покоління еритритолом та мальтитолом відповідно.
Keywords: напівфабрикат оздоблювальний; суфле; лактулоза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції