Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатів - Овсієнко, Кіра Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2017)
В роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. В работе проведен анализ причин возникновения аварий на предприятиях молочной отрасли. In the work the analysis of the causes of accidents at dairy enterprises was carried out.
Keywords: сиркові вироби; техногенні аварії; напівфабрикати; творожные изделия; техногенные аварии; полуфабрикаты; curd products; technogenic accidents; semi-finished products; кафедра технології молока і молочних продуктів