Шаповалова, Наталія Петрівна2014-03-272014-03-272011Шаповалова, Н. П. Вплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактом / Н. П. Шаповалова // Вісник ЛІЕТ: збірник наукових праць – 2013. - С. 197-200.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13501У статті наведено результати дослідження впливу рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів шляхом математичного моделювання, знайдено оптимальну рецептуру. The results of the influence of prescription components on the pastille product quality through mathematical modeling, found the optimum formulation.otherламіданцикорлактпастильні виробийододефіциторганолептичні показникифізико-хімічні показникиматематичне моделюванняlamidantsikorlaktpastille productiodine deficiencyorganolepticphysical and chemical and mathematical modelingкафедра експертизи харчових продуктівВплив рецептурних компонентів на показники якості пастильних виробів з Ламіданом і цикорлактомArticle