Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю - Грабовська, Олена Вячеславівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Парняков, Олексій Сергійович (My University, 2012)
При моделюванні складу їжі збагачення продуктів біологічно активними речовинами є актуальною проблемою. Особливий інтерес викликають похідні кисневмісних гетероциклів, які є одним з найпоширеніших класів природних сполук - флавоноїдів. When modeling the food fortification of biologically active substances is an urgent problem. Of particular interest are derivatives of heterocyclic oxygen, which is one of the most common classes of natural compounds - flavonoids.
Keywords: кафедра харчової хімії; кафедра технології цукру і підготовки води; флавоноїди; р-вітамінна активність; харчові добавки; nutritional supplements; flavonoids; P-vitamin activity