Грабовська, Олена ВячеславівнаБондаренко, Світлана ПетрівнаПарняков, Олексій Сергійович2015-12-232015-12-232012Грабовська, О. В. Розроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністю / О. В. Грабовська, С. П. Бондаренко, О. С. Парняков // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 270–272.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22037При моделюванні складу їжі збагачення продуктів біологічно активними речовинами є актуальною проблемою. Особливий інтерес викликають похідні кисневмісних гетероциклів, які є одним з найпоширеніших класів природних сполук - флавоноїдів. When modeling the food fortification of biologically active substances is an urgent problem. Of particular interest are derivatives of heterocyclic oxygen, which is one of the most common classes of natural compounds - flavonoids.кафедра харчової хіміїкафедра технології цукру і підготовки водифлавоноїдир-вітамінна активністьхарчові добавкиnutritional supplementsflavonoidsP-vitamin activityРозроблення технології харчових добавок з р-вітамінною активністюOther