Гаврилюк, Валерія ОлександрівнаСоловей, Олена СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2017-11-272017-11-272017Гаврилюк, В. О. Дослідження технологічних режимів сушіння томатів / В. О. Гаврилюк, О. С. Соловей, В. В. Шутюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. молодих учених та студентів. – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – С. 162-163.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26198В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.uk-UKсушіннятоматиякістьdryingtomatoesqualityкафедра технології консервуванняДослідження технологічних режимів сушіння томатівThesis