Дослідження технологічних режимів сушіння томатів - Гаврилюк, Валерія Олександрівна; Соловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2017)
В роботі наведено результати досліджень трьох способів сушіння томатів – конвективного, мікрохвильового та комбінованого способу. Зроблено аналіз впливу різних способів сушіння на тривалість сушіння, а також збереження зовнішнього вигляду та хімічного складу. The paper presents the results of three methods of tomato drying - convective, microwave and combined methods. The analysis of influence of different methods of drying on the duration of drying, and also preservation of appearance and chemical composition is made.
Keywords: сушіння; томати; якість; drying; tomatoes; quality; кафедра технології консервування