Рибні тюфтельки з фукусом (Патент на корисну модель №44242) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2009)
Розроблено рибні тюфтельки з фукусом, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту свіжу, молоко, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибуля ріпчаста пасерована, вода та морські водорості фукус. Developed fish noisettes, containing fish cutlet mass of bread, fresh onion, milk, salt, ground black pepper, characterized in that it further comprises barleygrainproduct, eggs, butter, fried onion, water and water-plants fucus.
Keywords: фукус; напівфабрикат рибний; тефтелі; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів