Міжнародне співробітництво України у сфері інноваційних технологій - Кобилянська, Людмила Миколаївна (My University, 2008)
Розглянуто окремі перспективні напрями міжнародного співробітництва України у сфері високих технологій та можливості реалізації українських інноваційних розробок у міжнародному форматі.
Keywords: інноваційна діяльність України