Bloshchinska (Dudkina), OlenaHavrysh, AndreySmirnova, Elizabeth2015-11-172015-11-172015Dudkina, O. Role of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondant / O. Dudkina, A. Gavrysh, E. Smirnova // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – С. 290.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21789gluten-free foodspecial dietcerealsfondant dessertsspecial purpose productsїжа без клейковиниспеціальна дієтазлакові культурифондантні десертипродукти спеціального призначеннякафедра іноземних мов професійного спрямуванняеда без клейковиныспециальная диетазлачные культурыфондантные десертыпродукты специального назначениякафедра готельно-ресторанної справиRole of replacement of wheat flour with rice flour in special purpose fondantThesis