Розв’язок рівнянь Лапласа та Пуассона - Дем'яненко, Артем Володимирович (My University, 2013)
В даній доповіді пропонується розв’язання рівняння Пуассона з використанням математичного додатку MathCad. In this report proposes solving the Poisson equation using mathematical appendix MathCad.
Keywords: Пуассона рівняння; метод релаксації; Poisson's equation; method of relaxation; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки