Трансформація ксенобіотиків в організмі людини - Ткалун, Юлія Миколаївна; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2017)
В тезах було розглянуто проблему вивчення впливу на організм людини ксенобіотиків (тобто чужорідних сполук) залишається однією з найважливіших для людства. В Україні проблема токсичних ефектів лікарських засобів також набуває гостроти з огляду на широке і, нерідко, безконтрольне застосування лікарських засобів. In theses, the problem of studying the influence on human organism of xenobiotics (ie, foreign compounds) was considered one of the most important for humanity. In Ukraine, the problem of toxic effects of drugs also becomes acute due to the wide and, often, uncontrolled use of drugs.
Keywords: ксенобіотики; абсорбція; токсичні речовини; xenobiotics; absorption; toxic substances; кафедра екології та екоменеджменту