Манк, Валерій ВеніаміновичЛитвиненко, Анатолій Михайлович2013-03-192013-03-192003Манк, В. В. Комплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктах / В. В. Манк, А. М. Литвиненко // Харчова промисловість. - 2003. - №2. - С. 35-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6911Запропоновано застосування комплексного фізико-термічного аналізу для вивчення різних форм зв’язку вологи з кристалічними продуктами (лимонною кислотою, рафінованою лактозою і глюкозою), вмісту та температурних інтервалів видалення кожної з них. It is offered application complex fiziko-thermal analysis for the study of different forms of connection of moisture with crystalline products (by lemon acid, refined lactose and glucose), content and temperature intervals of delete each of them.otherаналізгравіметричні методиЯМРхарчові моно кристалогідратирізна вологаформи зв’язкукількісна оцінкавидаленнятемпературні інтерваливстановленняanalysisgravimetrical methodsYAMRfood mono crystallohydratesdifferent moistureforms of connectionquantitative estimationdeletetemperature intervalsestablishmentsкафедра екологічної безпеки та охорони праціКомплексний фізико-термічний аналіз вмісту вологи в харчових продуктахArticle