Поліщук, Галина ЄвгеніївнаРибак, Ольга МиколаївнаГулак, Олена ВолодимирівнаЗгурський, Андрій ВолодимировичМацько, Любов Михайлівна2013-05-282013-05-282010Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп / Г. Є. Поліщук, О. М. Рибак, О. В. Гулак, А. В. Згурський, Л. М. Мацько // Новітні технології обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : тези доповідей та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 27–28 вересня 2010 р. – Київ : НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7984Розроблено технологію морозива зі зниженим вмістом стабілізаторів. Been developed a technology by ice cream with low content stabilizers.uk-UKморозивоice creamрослинна сировинаraw materialsстабілізаціяstabilizationкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуРозширення сировинної бази для виробництва морозива різних групOther