Жувальна карамель дієтичного призначення (Патент на корисну модель № 85969) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Зай, Ольга Степанівна (My University, 2014)
Жувальна карамель дієтичного призначення містить желатин, лимонну кислоту, ізомальт та фруктозу.
Keywords: жувальна карамель; желатин; ізомальт; фруктоза; цукровий діабет; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; жевательная карамель; изомальт; сахарный диабет; chewing candies; gelatin; isomalt; fructose; diabetes