Використання лексики сільського господарства в українській мові ХІХ ст. - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2009)
У статті досліджено використання лексики сільського господарства у мові ХІХ ст. Виокремлено тематичні групи, покласифіковано лесеми на позначення будівельної справи. In the article the use of the vocabulary of agriculture in the language of the nineteenth century. Thesis there is determined thematic groups classified by Les refer to the construction business.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; лексема; лексика сільського господарства; тематична група; tags; token; vocabulary agriculture; thematic group