"Полное собрание законов Российской империи" як джерело для вивчення ґуральної справи в Гетьманщині у другій половині XVII-XVIII ст. - Пивоваренко(Михалко), Олена Андріївна (My University, 2003)
Проаналізовано закони Російської імперії кінця XVII-XVIII ст. щодо ґуральництва в Гетьманщині. The following is an analysis of 17-18 century laws in the Russian Empire regarding the production alcohol In the Hetman State.
Keywords: гетьманська казна; Гетьманщина; ґуральництво; закони Россійскої імперії; шинкування; shredder; Hetman Treasury; distillation; Hetmanate; laws of the Russian Empire; кафедра гуманітарних дисциплін