Бірюк, Юлія ВікторівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-172023-10-172023Бірюк, Ю. Використання продуктів збагачення у технології ковбасних виробів / Ю. Бірюк, О. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023 р. – Ч.1. – С. 271https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41183Комбінування молочних і рослинних білоквмісних складових, у рецептурах ковбасних виробів та їхній вплив на структурно-механічні, сенсорні та функціонально-технологічні показники м’ясопродуктів лишаються актуальними і стосуються насамперед раціоналізації використання цих рецептурних компонентів. The combination of dairy and vegetable protein-containing components in the recipes of sausage products and their influence on the structural-mechanical, sensory and functional-technological indicators of meat products remain relevant and primarily concern the rationalization of the use of these recipe components.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбіологічна цінністьм’ясні продуктиковбасні виробимолочні білкирослинна сировиназбагаченнявологозв’язуюча здатністьхарчова цінністьnutritional valuemeat productssausage productsmilk proteinsvegetable raw materialsenrichmentmoisture binding capacitybiological valueВикористання продуктів збагачення у технології ковбасних виробівThesis