Використання продуктів збагачення у технології ковбасних виробів - Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2023)
Комбінування молочних і рослинних білоквмісних складових, у рецептурах ковбасних виробів та їхній вплив на структурно-механічні, сенсорні та функціонально-технологічні показники м’ясопродуктів лишаються актуальними і стосуються насамперед раціоналізації використання цих рецептурних компонентів. The combination of dairy and vegetable protein-containing components in the recipes of sausage products and their influence on the structural-mechanical, sensory and functional-technological indicators of meat products remain relevant and primarily concern the rationalization of the use of these recipe components.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; біологічна цінність; м’ясні продукти; ковбасні вироби; молочні білки; рослинна сировина; збагачення; вологозв’язуюча здатність; харчова цінність; nutritional value; meat products; sausage products; milk proteins; vegetable raw materials; enrichment; moisture binding capacity; biological value