Паплінська, Яна Леонідівна2021-09-232021-09-232021Паплінська, Я. Л. Проект технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою підвищення якості готової продукції та зменшення вмісту сахарози в мелясі : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Яна Леонідівна Паплінська ; наук. керівник Наталія Альфредівна Гусятинська. – Київ, 2021. – 110 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35562otherматочний утфельповерхнево-активні речовиникристалічна основавертикальні мішалки-кристалізаторив’язкістьдодаткова кристалізаціяефект кристалізаціїгранулометричний складкафедра технології цукру і підготовки водиПроект технічного переоснащення продуктового відділення ТОВ «Новомиргородський цукор» з метою підвищення якості готової продукції та зменшення вмісту сахарози в мелясіOther