Роль інтегрованих компаній у розвитку цукрової галузі України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2011)
Організація конкурентоспроможного цукробурякового виробництва доцільна на основі створення на базі бурякосійних господарств та цукрових заводів інтегрованих формувань з входженням до їх складу фінансових, агросервісшхних, торговельних, обслуговуючих підприємств із застосуванням механізму забезпечення економічних інтересів всіх учасників. Organization a competitive sugar beet production is appropriate based on the establishment of a buryakosiynyh farms and refineries integrated units from entering their member financial, ahroservisshhnyh, trade, service industries using a mechanism to ensure the economic interests of all participants.
Keywords: розвиток; цукрова промисловість України; інтегровані компанії; sugar industry of Ukraine; development; integrated companies; кафедра економіки праці та менеджменту