Погорєлов, Ярослав ВсеволодовичСєдих, Ольга ЛеонідівнаОвчарук, Володимир Олексійович2021-05-212021-05-212021Погорєлов, Я. В. Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв / Я. В. Погорєлов, О. Л. Сєдих, В. О. Овчарук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – C. 108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34103Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.otherмоделюваннямодель «витіснення-витіснення»теплообмінний аппаратmodelingheat exchangermodel "displacement-displacement"кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиЗастосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництвThesis