Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир Єрофійович2020-05-202020-05-202018Дорохович, В. В. Перспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листів / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 121-123https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31075Запропоновано використовувати мікрохвильове випромінювання для інтенсифікації термооброблення вафельних листів з гречаного борошна. Using of microwave radiation is proposed to intensify the heat treatment of wafer sheets made from buckwheat flour.otherгречане борошновафельні листимікрохвильове випромінюванняінтенсифікація термообробленнягречневая мукавафельные листымикроволновое излучениеинтенсификация термообработкиbuckwheat flourwafer sheetsmicrowave radiationheat treatment intensificationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізики та професійної безпекиПерспективи використання мікрохвильового термооброблення при виготовленні безглютенових гречаних вафельних листівThesis