Шляхи утилізації сироватки на молочних заводах - Самсоненко, Марія Олександрівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна (My University, 2011)
Дана характеристика молочної сироватки. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з її скидом у природні водойми. Запропоновані способи утилізації.
Keywords: молочна сироватка; екологічні проблеми; метанова ферментація; напої; молочная сыворотка; экологические проблемы; метановая ферментация; напитки; whey; environmental issues; methane fermentation; drinks; кафедра екології та екоменеджменту