Про сутність антикризового управління фінансами страхової компанії - Говорушко, Тамара Андріївна; Лавриненко, Г. В. (My University, 2013)
Розглянуто сутність антикризового управління як системного процесу та визначено його особливості для страхової компанії. The essence of crisis management as a system process and defines its characteristics for the insurance company.
Keywords: антикризове управління; фінанси; страхова компанія; crisis management; finance; insurance company; кафедра фінансів