Водовіддільна решітка (Патент № 54654) - Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2011)
Можливість відділення транспортуючої рідини і дрібних домішок без додаткових затрат енергії, використовуючи лише гідростатичну та потенціальну енергію падаючої буряково-водяної суміші. Ability department transporting liquid and small admixtures without additional energy consumption, using only hydrostatic and potential energy of falling beet-water mixture.
Keywords: решітка; домішки; відділення; lattice; impurity; separation; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування