Аналіз проблем використання інформаційних технологій в організації роботи АТП - Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2014)
Виявлені проблеми, пов'язані використанням існуючих інформаційних технологій для оптимального управління АТП з урахуванням особливостей функціонування АТП. Found out problems of the use of existent information technologies for the optimum management of MTE taking into account the features of functioning of MTE.
Keywords: оптимальне управління; інформаційні технології; optimum management; information technologies; автотранспортне підприємство; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.