Формування інформаційно-комунікаційного потенціалу в процесі реструктуризації вітчизняних підприємств - Дуда, В. П. (My University, 2014)
Реструктуризація як економічний термін не має однозначного трактування. Найчастіше вона визначається як комплекс змін щодо структури майна та фінансових ресурсів підприємства, а також системи управління направленої на досягнення визначених цілей, забезпечення прибутковості, формування конкурентних переваг та максимізацію ринкової вартості підприємства.
Keywords: реструктуризація підприємства; комунікаційний потенціал