Аналіз можливості заміщення природного газу на ТЕЦ України шляхом впровадження чистих технологій спалювання вугілля (на прикладі Херсонської ТЕЦ) - Юрченко, М. М.; Топал, О. І.; Буляндра, Олексій Федорович; Безценний, І. В.; Голенко, Ірина Львівна; Батрак, O. A. (My University, 2014)
Технологія спалювання вугілля в циркулюючому киплячому шарі - це технологія, яка за останні два десятиріччя здобула стрімкого розвитку, що супроводжується промисловим впровадженням потужних енергоблоків в розвинутих країнах світу. The technology of coal combustion in a circulating fluidized bed - a technology that for the last two decades has gained rapid development, accompanied by the introduction of powerful industrial units in developed countries.
Keywords: вугілля; coal; природний газ; natural gas; температура; temperature; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки