Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробів - Харітон, Тамара Яківна; Прядко, Т. П. (My University, 2012)
Вивчення специфіки процесів, що відбуваються в основних компонентах сировини, дає можливість отримувати екструдати не тільки у вигляді безпосередніх продуктів харчування, а й у вигляді збагачувачів або замінників основної сировини.
Keywords: екструзійна технологія; борошно житнє текстуроване; кафедра харчової хімії