Харітон, Тамара ЯківнаПрядко, Т. П.2013-06-052013-06-052012Прядко, Т. П.Інноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробів /Т. П. Прядко, Т. Я. Харітон // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 282-284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8168Вивчення специфіки процесів, що відбуваються в основних компонентах сировини, дає можливість отримувати екструдати не тільки у вигляді безпосередніх продуктів харчування, а й у вигляді збагачувачів або замінників основної сировини. Тhe study of specific processes occurring in the major components of raw materials enables to obtain extrudates not only as a direct food but also as a dresser or substitutes for the main raw material.otherінноваціїборошняні кондитерські виробиnnovatsiyipastryкафедра харчової хіміїІнноваційні технології у виробництві борошняних кондитерських виробівThesis