Myroshnyk, Yuliya2013-07-032013-07-032013Myroshnyk, Y. Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology / Y. Myroshnyk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Киї : НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 425–426.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8749Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів.enборошняні кондитерські виробинетрадиційна рослинна сировинабіологічно активна речовинафруктові порошкимучные кондитерские изделиянетрадиционное растительное сырьебиологически активное веществофруктовые порошкиbakery and pastry productsbiologically active substancesfruit powdersalternative herbal materialsкафедра готельно-ресторанної справиWild Plant Raw Materials Use in Pastry TechnologyThesis