Заїнчковський, Анатолій ОлександровичТруш, Юлія Леонідівна2016-11-292016-11-292016Заїнчковський, А. О. Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. Труш // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики : матеріали п’ятої міжнар. наук.-практ. конф., 15-16 вересня 2016 р. – Одеса : Атлант, 2016. – С. 249-250.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24606Впровадження методології системи управління безпечністю харчових продуктів (далі по тексту НАССР ) у практику вітчизняних підприємств викликане необхідністю забезпечення безпечності продукції, що випускається, з метою захисту споживача і сприяння цим підприємствам у міжнародній торгівлі. Implementation methodology system of food safety (HACCP hereinafter) in the practice of domestic enterprises due to the need to ensure the safety of products in order to protect consumers and promote these enterprises in international trade.uk-UKкафедра економіки і правасистема управліннясертифікаціябезпечністьпродуктmanagement systemcertificationsafetyproductСертифікація системи управління безпечністю харчових продуктівThesis