Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового збагаченого - Сапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна (My University, 2021)
Аналіз раціонів населення показує зниження споживання найбільш біологічно цінних продуктів, таких як молоко і молочні продукти, фрукти, овочі, риба, яйця, олія та м’ясо та надмірне споживання хліба та картоплі. Внаслідок такого харчування відзначається незбалансованість харчового раціону за вмістом повноцінних білків, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, мікро- та макроелементів.
Keywords: сироватка; ацидофільне морозиво; комбіновані молочні продукти; овочева паста; кафедра технології молока і молочних продуктів