Сапіга, Вікторія ЯрославівнаМихалевич, Артур ПетровичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2021-05-102021-05-102021Розроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового збагаченого / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 84–87.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33825Аналіз раціонів населення показує зниження споживання найбільш біологічно цінних продуктів, таких як молоко і молочні продукти, фрукти, овочі, риба, яйця, олія та м’ясо та надмірне споживання хліба та картоплі. Внаслідок такого харчування відзначається незбалансованість харчового раціону за вмістом повноцінних білків, поліненасичених жирних кислот, вітамінів, мікро- та макроелементів.otherморозивоацидофільно-сироватковезбагаченеice creamacidophilic-wheyenrichmentкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології морозива ацидофільно-сироваткового збагаченогоThesis