Бродильний апарат (патент № 148471 на корисну модель) - Кашурін, Олексій Миколайович; Прибильський, Віталій Леонідович; Удодов, Сергій Олександрович; Пеший, Валерій Анатолійович (My University, 2021)
Розроблено принципово нову конструкцію апарату для приготування та зброджування сусла, який забезпечить необхідні умови культивування поверхневої аеробної асоціативної культури. A fundamentally new design of a fermentation apparatus for the preparation and fermentation of wort has been developed, which will provide the necessary conditions for the cultivation of a surface aerobic associative culture.
Keywords: апарат; aparate; ємність; capacity; сусло; mash; зброджування; fermentation; культивування; cultivation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства