Шаргут, Леся Анатоліївна2022-08-232022-08-232022Шаргут, Л. А. Проект ковбасного цеху потужністю 16,7 т за зміну, з впровадженням виробництва 2,5 т виробів з соленого м'яса : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Леся Анатоліївна Шаргут ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2022. – 118 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37843otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм'ясні виробисубпродуктиковбасисолені виробисировинаяловичинасвининапереробкавиробництвотехнологіярозрахунокПроект ковбасного цеху потужністю 16,7 т за зміну, з впровадженням виробництва 2,5 т виробів з соленого м'яса