Досконала технологія антикризового управління як фактор успіху господарюючих суб’єктів - Еш, Світлана Миколаївна (My University, 2014)
Розглянуто технологію управління як фактор успіху господарюючих суб’єктів, обґрунтовано принципи технології управління в системі антикризового управління в умовах ринкової конкуренції: управлінське рішення, використання ресурсів, інтеграція. Examination the technology of anti-crisis management as factor the success executive personnel, principles of technology management in anti-crisis management system in the conditions of market competition are grounded: managerial decision, utilization of resources, integrator.
Keywords: принципи технології управління; управлінське рішення; технологія антикризового управління; система антикризового управління; principles technology anti-crisis management; managerial decision; technology anti-crisis management; system anti-crisis management; кафедра фінансів