Піщак, Богдан Петрович2023-05-102023-05-102023Піщак, Б. П. Організація виробництва у ковбасному цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням інноваційних технологій сирокопчених ковбас : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Піщак Богдан Петрович ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2023. – 94 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40653otherкутеруваннятехнологіясировинаасортиментобвалюванняжилуваннятехнологічні параметриковбасні виробивихід ковбасних виробівфаршсолінняосаджуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівОрганізація виробництва у ковбасному цеху потужністю 20,3 т виробів за зміну, з впровадженням інноваційних технологій сирокопчених ковбасOther