Гусельцева, Катерина СергіївнаШидловська, Олена БроніславівнаІщенко, Тетяна Іванівна2022-06-062022-06-062022Гусельцева, К. «Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщення / К. Гусельцева, О. Шидловська, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 151https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37596Для вирішення проблеми корекції психологічного стану споживачів готельних послуг запропоновано у вітчизняних засобах розміщення разом з послугами арт-терапії використовувати «кольорові» сніданки («зелений», «червоний», «помаранчевий» та «білий»), до складу яких будуть входити страви, виготовлені переважно з продуктів відповідного кольору, оскільки харчування також має великий вплив на організм людини, її фізичний стан і настрій. To solve the problem of correcting the psychological state of consumers of hotel services, it is proposed to use "colored" breakfasts ("green", "red", "orange" and "white") in domestic accommodation along with art therapy services, which will include meals, made mainly of products of the appropriate color, as nutrition also has a great impact on the human body, its physical condition and mood.арт-терапіясніданокготельart therapybreakfasthotelкафедра готельно-ресторанної справи«Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщенняOther