Рябченко, Наталія Олександрівна2013-12-052013-12-052010Рябченко, Н.О. Мінеральний склад нових м’яких розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Біогеохімічні аспекти збереження здоров’я людини : матер. міжнар. наук.-практ. конф., 8-9 квітня 2010 р. - Ужгород.: УжНУ «Говерла», 2010. – С. 161-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11805У статті наводяться дані щодо проблеми йодного дефіциту в Україні і мінерального складу нових м'яких розсільних сирів з дієтичною добавкою "Ламідан". Нові м'які розсільні сири з дієтичною добавкою "Ламідан" пропонується як ефективного засобу для лікування захворювань, викликаних дефіцитом йоду. In the article the data about a problem of iodine-deficit in Ukraine and mineral composition of the new soft brine cheese with natural bioactive addition “Lamidan”. A new soft brine cheese with bioactive addition “Lamidan” is proposed as an effective means to treat diseases caused by iodine deficit.uk-UKбілким’які розсільні сирипідсирна сироваткадієтична добавкаспоживні властивостібіологічна цінністьsoft brine cheeseswheydietary additiveconsumer propertiesconsumer propertiesbiological valueкафедра експертизи харчових продуктівМінеральний склад нових м’яких розсільних сирів збагачених дієтичною добавкою «Ламідан»Article