Ems (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життя - Беценко, Олена Анатоліївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна (My University, 2018)
Проаналізовано Ems (electric muscle stimulation) терапію, як перспективний напрям для формування здорового способу життя. Встановлено, що програми перебування в готелях стають все більш різноманітними і крім різних курсів лікування пропонується широкий вибір комплексів оздоровчих та відновлюючи сил послуг.
Keywords: оздоровчий туризм; електростимуляція м'язів; готельні послуги; кафедра готельно-ресторанної справи