Крегель, Юрій Іванович2023-04-172023-04-172023Крегель, Ю. І. Проект варильного відділення пивзаводу потужністю 20 млн. дал пива на рік з інтенсифікацією процесів кип'ятіння сусла з хмелем : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Іванович Крегель ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2023. – 82 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40178otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасолоднесолоджена сировинапивне суслозернопродуктиенергозбереженнякип’ятіння сусла з хмелемциркуляціявакуумПроект варильного відділення пивзаводу потужністю 20 млн. дал пива на рік з інтенсифікацією процесів кип'ятіння сусла з хмелемOther