Порівняльна характеристика продуцентів бутанолу, що використовується для отримання складноефірних пластифікаторів - Цвєтков, Костянтин Олексійович; Скроцька, Оксана Ігорівна (My University, 2022)
На сьогоднішній день, бутанол може використовуватися в різних галузях промисловості, в тому числі і в виробництві складноефірних пластифікаторів. Для отримання даного спирту можна використовувати різні групи мікроорганізмів, які можуть застосовувати в якості субстрату синтетичні середовища та відходи різних виробництв.
Keywords: бутанол; пластифікатори; мікробний синтез; butanol; plasticizers; microbial synthesis; кафедра біотехнології і мікробіології