Дочинець, Інга Вікторівна2024-06-192024-06-192024Дочинець, І. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку / І. В. Дочинець // Proceedings of the VІ International Conference on European Dimensions of Sustainable Development, 15 – 17 May 2024. – Kyiv : NUFT, 2024. – С. 116.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43521Обґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсівThe implementation of the latest innovative technologies at restaurant enterprises is substantiated, which will increase profitability, productivity, quality of service provision, and the efficiency of the use of material and financial resourcesukсфера послугтехнологіїринокконкурентиCRM systemCRM-системаcompetitorsmarketsphere of servicesкафедра готельно-ресторанної справиІнноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвиткуThesis