Коваль, Ольга АндріївнаКовтун, Аліна Володимирівна2014-11-042014-11-042014Коваль, О. А. Білок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктів / О. А. Коваль, А. В. Ковтун // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 226-228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17928Рівень харчування впливає на здоров'я, працездатність, якість життя людей. В багатьох країнах світу і в Україні суттєвою є проблема продовольства. Одним з головних питань є нестача повноцінного харчового білка. Rіven harchuvannya vplivaє on Health Protection, pratsezdatnіst, yakіst Zhittya people. In bagatoh kraїnah svitu i in Ukraїnі suttєvoyu Yea Food. One h cerebral nutrition Yea nestacha povnotsіnnogo nutritive bіlka.otherм'ясо-рослинні продуктисоябілок соняшникаcereal productswhite sunflower seedssoyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиБілок соняшника у створенні м'ясо-рослинних продуктівOther