Пивоваров, Олексій АндрійовичНіщун, РоманОлійник, Світлана ІванівнаКовальчук, Володимир ПетровичЧелишева, Надія Михайлівна2022-06-232022-06-232020Очищення сортівок у горілчаному виробництві / О. Пивоваров, Р. Ніщун, С. Олійник, В. Ковальчук, Н. Челишева // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч.1. – С. 198https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37674Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку. The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвоводно-спиртова сумішспосіб очищенняактивне вугілляdistillery productionwater-alcohol mixturemethod of purificationactivated carbonОчищення сортівок у горілчаному виробництвіThesis