Очищення сортівок у горілчаному виробництві - Пивоваров, Олексій Андрійович; Ніщун, Роман; Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Челишева, Надія Михайлівна (My University, 2020)
Визначено основні та додаткові способи обробки водно-спиртових сумішей, які сприяють наданню готовій продукції кришталевого блиску, нейтрального горілчаного аромату і м'якого смаку. The main and additional methods of processing water-alcohol mixtures, which help to give the finished product a crystal shine, neutral vodka aroma and mild taste, are identified.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; водно-спиртова суміш; спосіб очищення; активне вугілля; distillery production; water-alcohol mixture; method of purification; activated carbon