Заєць, Тетяна Сергїівна2022-08-232022-08-232022Заєць, Т. С. Організація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху в м. Кременчук , в т. ч. 5,0 т напівфабрикатів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергїівна Заєць ; наук. керівник Олександра Ізидорівна Гащук. – Київ, 2022. – 108 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37873otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівковбасний цехсировинаяловичинасвининаковбасим'ясні хлібисолені вироби зі свинининатуральніпосічені напівфабрикатиОрганізація виробництва м’ясних виробів у ковбасному цеху в м. Кременчук , в т. ч. 5,0 т напівфабрикатів