Технологічну якість вапняного молока необхідно підвищувати - Вєрченко, Лідія Михайлівна; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна (My University, 2005)
Розглядаються основні вимоги до вапняного молока та умови їх досягнення, розроблені методи активації вапна пароконденсаційною кавітацією та електрогідравлічним обробленням.The basic requirements are examined to the limewater and condition of their achievement, developed methods of activating of lime parokondensaciynoy kavitacieyu and electro-hydraulic treatment.
Keywords: вапняне молоко; кавітація пароконденсаційна; електрогідравлічне оброблення; limewater; кафедра технології оздоровчих продуктів