Вєрченко, Лідія МихайлівнаКос (Гусарук), Тетяна Святославівна2014-02-122014-02-122005Вєрченко, Л. М. Технологічну якість вапняного молока необхідно підвищувати / Л. М. Вєрченко, Т. С. Гусарук // Цукор України. - 2005. - № 5. – С. 26-28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12662Розглядаються основні вимоги до вапняного молока та умови їх досягнення, розроблені методи активації вапна пароконденсаційною кавітацією та електрогідравлічним обробленням.The basic requirements are examined to the limewater and condition of their achievement, developed methods of activating of lime parokondensaciynoy kavitacieyu and electro-hydraulic treatment.otherвапновапняне молококарбонат кальціюlimelimewatercarbonate of kal'cyyuкафедра технології оздоровчих продуктівТехнологічну якість вапняного молока необхідно підвищуватиArticle