Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703) - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Махинько, Людмила Василівна (My University, 2010)
Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
Keywords: снеки; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; snacks; бланшування; обсмажування; гриби; blanching; frying; mushrooms; кафедра технології зберігання і переробки зерна