Зінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир МиколайовичЯнюк, Тетяна ІванівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаМахинько, Людмила Василівна2012-12-172012-12-172010Патент 49703 UA, МПК (2009) A23L 1/28, A23L 1/212 Спосіб виробництва снеків / Зінченко І. М., Терлецька В. А., Ковбаса В. М., Янюк Т. І., Фалендиш Н. О., Махинько Л. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u200911206 ; заявл. 04.11.2009 ; опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4466Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби. A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.uk-UKснекикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsnacksбланшуванняобсмажуваннягрибиblanchingfryingmushroomsкафедра технології зберігання і переробки зернаСпосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)Other