Шило, Лела ІгорівнаЗакревська, Людмила Миколаївна2014-06-162014-06-162014Шило, Л. І. Формування кластерів підприємств харчової промисловості в Україні / Л. І. Шило, Л. М. Закревська // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської наук.-практ. конф., 21-22 лист. 2013 р., м. Київ. — К. : НУХТ, 2014. — С. 139-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15208Досліджено основні етапи створення кластерів підприємств харчової промисловості. Визначено причини формування кластерів вітчизняних підприємств. The basic steps for creating clusters of the food industry. The reasons of the formation of clusters of domestic enterprises.кластерclusterкластерна модельcluster modelоб’єднання підприємствbusiness combinationsкафедра економіки і праваФормування кластерів підприємств харчової промисловості в Україні