Формування кластерів підприємств харчової промисловості в Україні - Шило, Лела Ігорівна; Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Досліджено основні етапи створення кластерів підприємств харчової промисловості. Визначено причини формування кластерів вітчизняних підприємств. The basic steps for creating clusters of the food industry. The reasons of the formation of clusters of domestic enterprises.
Keywords: кластер; cluster; кластерна модель; cluster model; об’єднання підприємств; business combinations; кафедра економіки і права