Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності підприємств в Україні - Костриця, Олександра Валентинівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності підприємств в Україні.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; innovative activity of enterprises; кафедра економіки праці та менеджменту