Гуць, Віктор СтепановичНеліна, Катерина Петрівна2012-11-022012-11-022012Гуць, В. С. Переробка відходів мясного виробництва на малих підприємствах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція : тези доповідей. - 2012. - C. 33-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3430На малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.otherм’ясна нехарчова сировинакомбікормиmeat food raw materialsfeedкафедра екологічної безпеки та охорони праціПереробка відходів м`ясного виробництва на малих підприємствах