Переробка відходів м`ясного виробництва на малих підприємствах - Гуць, Віктор Степанович; Неліна, Катерина Петрівна (My University, 2012)
На малих підприємствах, де кількість м’ясної нехарчової сировини досягає 40% від жирової ваги тварини запропоновано використовувати технологічні лінії закритого типу з накопичувачем сировини, змішувачем-сушаркою, що дає можливість готувати комбікорми за заданою рецептурою.

Small businesses, where the number of non-food raw meat reaches 40% of the weight of the animal fat is suggested to use production lines closed type of drive raw mixer-dryer, which allows to prepare feed for a given recipe.
Keywords: м’ясна нехарчова сировина; комбікорми; meat food raw materials; feed; кафедра екології та екоменеджменту