Ковальов, Олександр ВолодимировичБабко, Євген МиколайовичІщенко, Тетяна ІванівнаМісечко, Наталія ОрестівнаФедорів, Віктор Михайлович2012-02-042012-02-042010Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів / О. В. Ковальов, Є. М. Бабко, Т. І. Іщенкота ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 5 (66). - С. 43-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/182Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated.uk-UKдвухетапна випічка2-stage bakingчасткове випіканнявакуум-випарне охолодженняparbakingvacuum evaporation coolingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняУпровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробівArticle