Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів - Ковальов, Олександр Володимирович; Бабко, Євген Миколайович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Федорів, Віктор Михайлович (My University, 2010)
Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated.
Keywords: випікання хліба; vacuum-viparny cooler; вакуум-випарний охолоджувач; baking bread; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування