Сімахіна, Галина ОлександрівнаКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна2014-06-272014-06-272013Сімахіна, Г. О. Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Стратегія якості у промисловості та освіті : IX Міжнародна конференція, 31 травня – 7 червня 2013 р., Варна, Болгарія. – Дніпропетровськ – Варна, 2013. – Т. 2. – C. 140-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15740Найбільш ефективним способом вирішення проблеми збереження хімічного складу рослинної сировини є використання штучного холоду при заготівлі сільськогосподарської продукції, її транспортуванні, переробленні, зберіганні та реалізації.The most effective way to solve the problem of keeping the chemical composition of fruit and berries undamaged is the usage of artificial cold (in such processes as stocking up, transportation, procession, storage, and realization).uk-UKнизькі температурирослинна сировинатехнологічні процесиlow temperaturesplant raw materialstechnological processesкафедра технології оздоровчих продуктівПерспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировиниOther