Перспективи використання кріопротекторів в інноваційних технологіях заморожування плодово-ягідної сировини - Сімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна (My University, 2013)
Найбільш ефективним способом вирішення проблеми збереження хімічного складу рослинної сировини є використання штучного холоду при заготівлі сільськогосподарської продукції, її транспортуванні, переробленні, зберіганні та реалізації.The most effective way to solve the problem of keeping the chemical composition of fruit and berries undamaged is the usage of artificial cold (in such processes as stocking up, transportation, procession, storage, and realization).
Keywords: низькі температури; рослинна сировина; технологічні процеси; low temperatures; plant raw materials; technological processes; кафедра технології оздоровчих продуктів